Rumput Ponggawa Rumput Sintetis Karpet Rumput Ponggawa kanggo dekorasi pager tembok

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

jeneng produk Landscape lawn
Isi tumpukan PP / PE / PA
Suket dtex 6800-13000D
Lawn Dhuwur 20-50 mm
werna 4 werna
jahitan 160 / mtr
Backing pp + net + sbr
Aplikasi Taman, kebon, lsp
Dawane Roll (m) 2 * 25m / muter

Detail Produk

Karpet rumput suket menehi rasa alus premium sing sampeyan lan kanca-kanca bisa nikmati ing njero utawa njaba.Karpet gambut iki mbutuhake pangopènan sing sithik lan bisa diresiki kanthi cepet nganggo selang banyu.Karpet gambut iki bisa digunakake ing teras, dek, garasi, lan kanggo olahraga.Ora bakal noda utawa ngrusak wilayah sampeyan lan ngilekake banyu kanthi apik.Gawe papan unik dhewe kanggo nyenengake kulawarga, kanca, tamu, kewan, lan liya-liyane.

Fitur

Kabeh rumput suket kita digawe saka benang tahan UV sing maju, kain poliethelin, lan backing PP sing tahan lama kanthi sistem kunci.Bahan sintetis berkualitas tinggi, tahan luntur lan degradasi serat.Suket suket kita dilindhungi UV njaga suket 15% luwih adhem tinimbang gambut biasa lan dirancang kanggo nahan dolanan kasar, nyandhang lan rusak, lan ngganti kahanan cuaca.

Aja nggunakake suket palsu sing murah!Suket sintetik kita bebas bahan kimia timbal lan mbebayani, ngluwihi syarat tes pemerintah kanggo safety, selaras karo standar tes njero ruangan lan ruangan bocah-bocah.Iku rampung aman kanggo nggunakake watara anak lan pets!

Suket Realistis Katon benang ijo lan coklat sing beda-beda, kanthi nyata niru suket alam, nggawe suket kita katon luwih subur lan katon kaya suket alam.Kapadhetan dhuwur menehi sampeyan aran alus lan nglukis, nggawe sampeyan aran kaya sampeyan bener ndemek suket.Fitur elastisitas lan daya buffering sing apik, nyuda gangguan nalika sampeyan mlaku, cepet pulih sawise ditekan.Aja layu kaya suket alam, menehi sampeyan rasa seneng ijo lan gambut ing saindhenging taun.

Great Drainase System& Update Interlocking system Dianyari plastik ngisor, dirancang karo bolongan got nggawe Iku gampang kanggo ngresiki lan njaga, mung Sapuan lan wisuh nganggo selang.

Aplikasi Wide Utamane digunakake kanggo kabeh jinis dekorasi lanskap, kayata gendheng, Taman, Patio, ruang tamu, tampilan jendhela, loteng, entryway, taman kanak-kanak, taman greening, miniatur dollhouse, etc. Uga bisa digunakake minangka pet Ponggawa suket lan kirik. bantalan cilik kanggo asu.Napa ora nggawe dekorasi omah sing kreatif lan nggawe tutup tembok hias, tambalan suket cilik ing teras utawa ing njaba kebon?Tampilan suket alam hiasan kanggo nggawe ruangan katon kaya musim semi kabeh taun.

 

 

rth (1) rth (2)

baout

aboutimg (7)

nfgg (1) nfgg (2)

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: