Produk

  • Soccer Field Turf Artificial Turf For Sale,cheap Sports Flooring Football Artificial Grass

    Bal-balan Lapangan Rumput Ponggawa For Sale, Sports Flooring Murah Bal-balan Ponggawa Grass

    Detail Produk Nama Produk FOOTBALL GRASS Dhuwur 30/35/40/45/50mm Warna Bidang Ijo, Limon Green utawa sing dikarepake pelanggan Detx 7000-13000D Backing pp+net+sbr Gauge 5/8 inci Jahitan 165-300 Gulungan Panjang Reguler 25m Gulung Jembar Biasa 4m utawa 2m Warna Fastness 8-10 taun UV Stabilitas WO M luwih saka 8000 jam Suket tansah greener ing lumahing muter nalika sampeyan nginstal produk lapangan olahraga saka Turf Factory Direct.Pilihan produk rumput olahraga kita nawakake biaya-...
  • High quality Artifical Moss

    Lumut buatan kualitas dhuwur

    Detail Produk Dhuwur (mm) 8 – 18mm Gauge 3/16″ Stiches/m 200 – 4000 Aplikasi Lapangan Tenis Werna werna kasedhiya Kapadhetan 42000 – 84000 Fire Resistance Disetujui dening SGS Jembar 2m utawa 4m utawa disesuaikan Dawane 25m utawa disesuaikan kanggo Lapangan Tennis Rumput sintetis tenis digawe saka bahan sing paling apik lan dirancang kanggo pirang-pirang taun.Menehi lumahing alus lan malah muter.Luwih akeh tenis sing sampeyan main ...
  • 50mm high quality Football Field Synthetic Grass Carpet for outdoor

    Karpet Rumput Sintetis Lapangan Sepak Bola 50mm kanggo ruangan ruangan

    Detail Produk Nama Produk FOOTBALL GRASS Dhuwur 40-60mm Warna Bidang Ijo, Limon Green utawa sing dikarepake pelanggan Detx 8000-11000D Kapadhetan 10500TURF/M2 Backing pp+net Gauge 5/8inch Jahitan 165 bobot 2.5kg/m2 Gulung Gulung Reguler Wid 5m Cepet Warna 4m utawa 2m Biasa 8-10 taun Stabilitas UV WO M luwih saka 8000 jam SOCCER SYNTHETIC TURF Kanthi olah raga sing obah kanthi cepet, intensitas dhuwur kaya bal-balan, sampeyan pengin permukaan sing mulus sing dirasa apik ing ngisor sikil lan b.. .
  • Outdoor Mini Golf Carpet Artificial Golf Grass Putting Green

    Outdoor Mini Golf Karpet Ponggawa Golf Grass Putting Green

    Product Detail Apa sampeyan kudu sijine sayuran ijo kanggo lapangan golf miniatur, lapangan wolulas-bolongan, utawa pribadi sijine ijo tengen ing latar mburi dhewe, ana sawetara macem-macem jinis panggolekan sayuran ijo kasedhiya kanggo pas karo kabutuhan.Panggolekan sayuran ijo sawetara bagéan paling penting saka kabeh lapangan golf, ora ketompo carane gedhe utawa cilik iku uga.Ora kabeh gambut ijo digawe kanthi cara sing padha, mula Turf WHDY nggawa macem-macem gambut gawean sing bisa dipilih.Sawetara artificial ...
  • Artificial Entertainment Grass, Life-Like Artificial Grass Lawn

    Suket Hiburan Ponggawa, Suket Ponggawa Kaya Urip

    Spesifikasi Nama Produk Penggunaan Luar Ruangan Rumput sintetis rumput karpet taman Untuk Lansekap Taman, Dekorasi interior, halaman rumput sintetis Bahan PE+PP Dtex 6500/7000/7500/8500/8800/custom-made Lawn Tinggi 3.0/3.5/4.0/4.5/5.0cm / custom-made Density 16800/18900 / custom-made Backing PP + NET + SBR Lead time kanggo siji 40′HC 7-15 dina kerja Aplikasi Taman, Latar mburi, Renang, Kolam, Hiburan, Teras, Pernikahan, lsp.Ukuran Roll (m) 2*25m/4*25m/Custom-made Insta...
  • 30mm leisure entertainment artificial grass lawn turf for home garden green decoration

    30mm hiburan luang Ponggawa suket pekarangan gambut kanggo dekorasi ijo taman ngarep

    Spesifikasi Nama Produk Penggunaan Luar Ruangan Rumput sintetis rumput karpet taman Untuk Lansekap Taman, Dekorasi interior, halaman rumput sintetis Bahan PE+PP Dtex 6500/7000/7500/8500/8800/custom-made Lawn Tinggi 3.0/3.5/4.0/4.5/5.0cm / custom-made Density 16800/18900 / custom-made Backing PP + NET + SBR Lead time kanggo siji 40′HC 7-15 dina kerja Aplikasi Taman, Latar mburi, Renang, Kolam, Hiburan, Teras, Pernikahan, lsp.Ukuran Roll (m) 2*25m/4*25m/Custom-made Instal...
  • grass Sod Staple Stake Grass U-type Nail Steel Smooth Flat top Turf Nail

    suket Sod Staple Stake Grass U-jinis Nail Steel Gamelan Flat ndhuwur gambut Nail

    Detail Produk Nama Produk Staples sod Bentuk U Bahan kawat baja, kawat besi Permukaan elektro galvanis, galvanis dicelup panas, dilapisi pvc, dilapisi semprotan Tipe suqpre ndhuwur utawa ndhuwur bunder Diameter kawat 8-14 GA Sigle dawa sikil 4-8 Inci Panjang antarane loro Sikil 0.5-2Inch Fitur Bahan galvanis, tugas abot lan tahan karat U landhep kanthi ujung sing cetha, luwih apik kanggo ndandani Kain lanskap sing aman kanggo nyuda suket Pin mudhun pager pekarangan utawa pinggiran lanskap Tahan selang banyu ...
  • Lawn Seaming self adhesive tape Joining Artificial Grass tape

    Lawn Seaming self adhesive tape Gabungan Tape Grass Ponggawa

    Product Detail Lawn joint tape digawe saka kain Non-woven karo panas nyawiji adhesive lapisan ing sisih siji, lan nutupi karo film PE putih.Iki digunakake kanthi wiyar magepokan karo suket Ponggawa, tape jahitan sampurna kanggo gabung karo rong potong gambut Ponggawa bebarengan.Ukuran Biasa lebar 15cm, 21cm, 30cm Dawane biasa: 10m, 15m, 20m, 50m, 100m.Ukuran khusus kasedhiya ing panyuwunan.Fitur 1. Gampang Digunakake - tape jahitan suket khusus digunakake kanggo nggabungake rong potongan tur ...
  • Customized Synthetic Grass Artificial turf garden Artificial Grass for swimming pool

    Suket Sintetis sing disesuaikan Taman gambut gawean Suket Ponggawa kanggo kolam renang

    Spesifikasi Nama Produk Penggunaan Luar Ruangan Rumput sintetis rumput karpet taman Untuk Lansekap Taman, Dekorasi interior, halaman rumput sintetis Bahan PE+PP Dtex 6500/7000/7500/8500/8800/custom-made Lawn Tinggi 3.0/3.5/4.0/4.5/5.0cm / custom-made Density 16800/18900 / custom-made Backing PP + NET + SBR Lead time kanggo siji 40′HC 7-15 dina kerja Aplikasi Taman, Latar mburi, Renang, Kolam, Hiburan, Teras, Pernikahan, lsp.Ukuran Roll (m) 2*25m/4*25m/Custom-made Instal...
  • Realistic Artificial Grass Rug – Indoor Outdoor Garden Lawn Patio Balcony Synthetic Turf

    Karpet Rumput Buatan Realistis - Rumput Taman Luar Ruangan Teras Balkon Rumput Sintetis

    Spesifikasi Nama Produk Penggunaan Luar Ruangan Rumput sintetis rumput karpet taman Untuk Lansekap Taman, Dekorasi interior, halaman rumput sintetis Bahan PE+PP Dtex 6500/7000/7500/8500/8800/custom-made Lawn Tinggi 3.0/3.5/4.0/4.5/5.0cm / custom-made Density 16800/18900 / custom-made Backing PP + NET + SBR Lead time kanggo siji 40′HC 7-15 dina kerja Aplikasi Taman, Latar mburi, Renang, Kolam, Hiburan, Teras, Pernikahan, lsp.Ukuran Roll (m) 2*25m/4*25m/Custom-made Instal...
  • Artificial Lawn Wall Synthetic Turf Carpet Artificial Grass for wall fence decorate

    Rumput Ponggawa Tembok Rumput Sintetis Karpet Rumput Ponggawa kanggo dekorasi pager tembok

    Spesifikasi Nama Produk Penggunaan Luar Ruangan Rumput sintetis rumput karpet taman Untuk Lansekap Taman, Dekorasi interior, halaman rumput sintetis Bahan PE+PP Dtex 6500/7000/7500/8500/8800/custom-made Lawn Tinggi 3.0/3.5/4.0/4.5/5.0cm / custom-made Density 16800/18900 / custom-made Backing PP + NET + SBR Lead time kanggo siji 40′HC 7-15 dina kerja Aplikasi Taman, Latar mburi, Renang, Kolam, Hiburan, Teras, Pernikahan, lsp.Ukuran Roll (m) 2*25m/4*25m/Custom-made Instal...
  • Artificial Lawn Synthetic Turf Carpet Artificial Grass for wall fence decorate

    Rumput Ponggawa Rumput Sintetis Karpet Rumput Ponggawa kanggo dekorasi pager tembok

    Spesifikasi Nama Produk Landskap rumput Isi tumpukan PP / PE / PA Rumput dtex 6800-13000D Tinggi Lawn 20-50mm warna 4 warna jahitan 160 / mtr Backing pp + net + sbr Aplikasi Halaman , taman , dll Gulungan Panjang (m) 2 * 25m / Roll Detail Product Karpet gambut suket menehi rasa alus premium sing sampeyan lan kanca-kanca bisa nikmati ing njero utawa njaba.Karpet gambut iki mbutuhake pangopènan sing sithik lan bisa diresiki kanthi cepet nganggo selang banyu.Karpet rumput iki bisa digunakake ...
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3