Babagan awake dhewe

Pambuka perusahaan

Weihai Deyuan Network Industry Co., Ltd. minangka perusahaan berpengalaman sing fokus ing perdagangan Rumput Ponggawa lan tanduran Ponggawa.

Utamane produk yaiku Landscaping Grass, Sports Grass, Artificial Hedge, Expandable willow trellis.Kantor pusat perusahaan impor lan ekspor kita dumunung ing Weihai Provinsi Shandong, China.WHDY duwe rong zona Pabrik Produksi koperasi utama.Salah sijine dumunung ing Provinsi Hebei.Sing liyane dumunung ing Provinsi Shandong.Kajaba iku, pabrik koperasi kita ing saindenging Jiangsu, Guangdong, Hunan lan provinsi liyane.

about (1)

Kanggo ngrancang lan nyedhiyakake pasokan barang sing macem-macem lan stabil minangka dhasar lan kauntungan saka kerjasama jangka panjang.Kabeh departemen kerjo bareng karo departemen produksi lan duwe link Gamelan munggah, kang bisa menehi klien kita layanan becik lan shorten wektu produksi.

Kita duwe bisnis ing EMEA, Amerika, lan Asia Kidul-Wétan lan sapiturute. WHDY netepi iman manawa para klien dadi sing pertama lan mesthi fokus ing solusi lan desain marketing sing beda-beda kanggo nyukupi kabutuhan unik saben pasar sing beda kanggo mbantu para klien entuk entuk manfaat maksimal sing pantes ditindakake kanthi kerja sama karo produsen peringkat paling dhuwur.

Lini Produk WHDY

Garis produk merek WHDY kalebu macem-macem jinis suket sintetik kanggo panggunaan komersial lan omah.WHDY duwe produk kanggo kabeh panggunaan, kalebu landscaping, area pet, area dolanan, lan area unik kayata atap lan dek patio.

baout

Produk Berkualitas

Bayangake paukuman sing ditindakake ing lapangan gambut sintetis ing dina game apa wae.Ing sembarang nomer suket sintetik baseball, bal-balan, lan lapangan atletik diinstal ing saindhenging donya.WHDY terus dadi pilihan nomer siji kanggo dolanan suket sajrone 10+ taun kepungkur.WHDY Lawn dikenal kanthi kaendahan, kualitas lan kemampuan kanggo nandhang paukuman sing bisa ditindakake para atlit sing paling angel.

rg (2)
rg (1)
aboutimg (6)
cer

Ketua perusahaan wis luwih saka sepuluh taun manggon ing luar negeri, lan saiki sawetara karyawan isih manggon ing luar negeri.Pengalaman luar negeri sing sugih ngidini kita duwe desain profesional kanggo fitur produk sing dibutuhake ing macem-macem wilayah

thr

Rumput buatan wis ngalami patang tahap pangembangan wiwit lair.Saiki, produk WHDY ana ing tahap kaping papat lan terus-terusan inovasi, lan kita ngarep-arep bisa nggawe terobosan ing bahan biodegradable ing mangsa ngarep.

ng