Pagar pagar daun willow buatan Ivy sing bisa digedhekake pager godhong plastik sing bisa ditarik

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

EASY TO assemble - Pager ivy kita gampang dipasang, lan desain sing entheng nggawe gampang dipindhah kanggo dekorasi lan dekorasi ruangan utawa ruangan.Kanthi ditambahi, ukuran ditutup kanthi 11,6 X 32,1 inci, lan kekandelan 2,8 inci (ukuran manual, kesalahan 0,5-2 inci).

Fitur

REALISTIC IVY LOOK - Pager kita digawe saka kayu willow, godhong tiruan (digawe saka bahan poliethelin kualitas dhuwur, tetep ijo kabeh babak taun), karo werna realistis, karo solar lampu senar LED (113 wadhah lampu, saben bohlam 0,5 kaki loro) , apa dina utawa wengi, bisa nggawa sampeyan pengalaman beda.

APLIKASI WIDE lan DESIGN UNIK - Pager kayu sing bisa ditarik bisa digunakake ing teras, balkon, plataran, jendhela, tangga, tembok, lsp.

PERLINDUNGAN PRIVASI - Pager privasi dibentuk saka godhong sing padhet, sing nyegah sinar srengenge sing kuwat lan bisa nglindhungi loteng utawa pekarangan sing katon, nggawe papan pribadi sing sampurna kanggo sampeyan.

BUY WITH CONFIDENCE - Tuku kanthi yakin, Yen sampeyan duwe pitakon babagan operasi ing ndhuwur, hubungi kita, kita tansah ngadeg kanggo pengalaman blanja sing 100%.

Detail Produk

Tipe Produk: Layar Privasi

Bahan utama: Polyethylene

Spesifikasi

Jinis produk Anggar
Potongan Klebu N/A
Desain Pagar hiasan;Kaca ngarep
warna Ijo
Materi Utama kayu
Spesies Kayu Willow
Tahan Cuaca ya wis
Tahan banyu ya wis
Tahan UV ya wis
Tahan noda ya wis
Tahan korosi ya wis
Perawatan produk Cuci nganggo selang
Supplier Intended lan Approved Gunakake Panggunaan omah
Jinis Instalasi Sampeyan kudu ditempelake menyang pager utawa tembok

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: