Suket Sepakbola

  • Soccer Field Turf Artificial Turf For Sale,cheap Sports Flooring Football Artificial Grass

    Bal-balan Lapangan Rumput Ponggawa For Sale, Sports Flooring Murah Bal-balan Ponggawa Grass

    Detail Produk Nama Produk FOOTBALL GRASS Dhuwur 30/35/40/45/50mm Warna Bidang Ijo, Limon Green utawa sing dikarepake pelanggan Detx 7000-13000D Backing pp+net+sbr Gauge 5/8 inci Jahitan 165-300 Gulungan Panjang Reguler 25m Gulung Jembar Biasa 4m utawa 2m Warna Fastness 8-10 taun UV Stabilitas WO M luwih saka 8000 jam Suket tansah greener ing lumahing muter nalika sampeyan nginstal produk lapangan olahraga saka Turf Factory Direct.Pilihan produk rumput olahraga kita nawakake biaya-...
  • 50mm high quality Football Field Synthetic Grass Carpet for outdoor

    Karpet Rumput Sintetis Lapangan Sepak Bola 50mm kanggo ruangan ruangan

    Detail Produk Nama Produk FOOTBALL GRASS Dhuwur 40-60mm Warna Bidang Ijo, Limon Green utawa sing dikarepake pelanggan Detx 8000-11000D Kapadhetan 10500TURF/M2 Backing pp+net Gauge 5/8inch Jahitan 165 bobot 2.5kg/m2 Gulung Gulung Reguler Wid 5m Cepet Warna 4m utawa 2m Biasa 8-10 taun Stabilitas UV WO M luwih saka 8000 jam SOCCER SYNTHETIC TURF Kanthi olah raga sing obah kanthi cepet, intensitas dhuwur kaya bal-balan, sampeyan pengin permukaan sing mulus sing dirasa apik ing ngisor sikil lan b.. .