Kabar

  • Apa rumput sepak bola tanpa pasir?

    Suket bal-balan gratis pasir uga diarani suket gratis pasir lan suket sing ora diisi pasir dening jagad njaba utawa industri.Iki minangka suket bal-balan buatan tanpa ngisi pasir kuarsa lan partikel karet.Iki digawe saka bahan mentah serat buatan adhedhasar bahan poliethelin lan polimer.Iku ...
    Waca liyane
  • Prinsip panggunaan lan pangopènan gambut buatan

    Prinsip 1 kanggo nggunakake lan pangopènan pekarangan gawean mengko: kudu tetep resik pekarangan gawean.Ing kahanan normal, kabeh jinis bledug ing udhara ora perlu sengaja di resiki, lan udan alam bisa muter peran ngumbah.Nanging, minangka papan olahraga, ide kasebut ...
    Waca liyane
  • Landscaping Suket

    Dibandhingake karo suket alam, suket landscaping gawean luwih gampang kanggo njaga, kang ora mung ngirit biaya pangopènan nanging uga ngirit biaya wektu.Rumput lanskap buatan uga bisa disesuaikan karo pilihan pribadi, ngrampungake masalah ing pirang-pirang papan sing ora ana banyu utawa ...
    Waca liyane