Lumut buatan kualitas dhuwur

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Dhuwur (mm)

8 – 18 mm

Gauge

3/16"

Jahitan / m

200 – 4000

Aplikasi

Lapangan Tenis

werna-werna

werna kasedhiya

Kapadhetan

42000 – 84000

Tahan geni

Disetujui dening SGS

Jembar

2m utawa 4m utawa disesuaikan

dawa

25m utawa selaras

Suket Ponggawa kanggo Lapangan Tenis

Rumput sintetis tenis digawe saka bahan sing paling apik lan dirancang kanggo pirang-pirang taun.Menehi lumahing alus lan malah muter.

Luwih akeh tenis sing sampeyan lakoni, sampeyan bakal entuk katrampilan sing luwih apik.Kanthi suket tenis WHDY sampeyan bisa mbangun lapangan tenis kabeh cuaca lan kinerja dhuwur.suket tenis kita cepet draining lan ora kena pengaruh kahanan teles utawa garing utawa suhu nemen - Lapangan tenis iki tansah kasedhiya kanggo muter!

WHDY Tennis Grass - Lumahing Pilihan

Lumahing iku warata lan fleksibel karo wedhi makarya menyang serat.Kanthi infill sing cocog, lapangan tenis WHDY nyedhiyakake permukaan dolanan sing aman, kinerja dhuwur, rata banget lan ora arah.Lapangan tenis kita dioptimalake kanggo dolanan tenis lan kenyamanan pemain.

Klub Tenis tambah akeh milih suket gawean

Dibandhingake karo lempung utawa suket alam, suket buatan mbutuhake perawatan sing luwih murah.Iku tahan kanggo nyandhang, noda resistance lan arang banget pangguna-loropaken.Kajaba iku, lapangan tenis suket gawean tahan suwe lan relatif gampang dipasang utawa direnovasi kanthi entuk manfaat sub-base liyane babagan biaya.

Kauntungan liyane sing menarik saka lapangan suket buatan yaiku permeabilitas.Amarga banyu ora nglumpukake ing permukaan, mula bisa dimainake ing cuaca apa wae, saengga bisa nambah musim tenis ruangan.Mbatalake pertandhingan amarga pengadilan sing mlebu banyu minangka perkara sing kepungkur: pertimbangan penting kanggo klub tenis kanthi jadwal kompetisi sing sibuk.

rthtd (1) rthtd (2) rthtd (3) rthtd (4) rthtd (5)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: