Karpet Rumput Sintetis Lapangan Sepak Bola 50mm kanggo ruangan ruangan

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Jeneng produk Suket SEPAKBOLA
Dhuwur 40-60 mm
warna Field Green, Limon Green utawa minangka kabutuhan customer
Detx 8000-11000D
Kapadhetan 10500TURF/M2
Backing pp+net
Gauge 5/8 inchi
Jahitan 165
bobot 2,5kg/m2
Gulung dawa Biasane 25m
Gulung Jembar Biasane 4m utawa 2m
Fastness Warna 8-10 taun
Stabilitas UV WO M luwih saka 8000 jam

SOCCER SYNTHETIC TURF

Kanthi olah raga sing obah kanthi cepet, intensitas dhuwur kaya bal-balan, sampeyan pengin permukaan sing mulus sing apik ing sikil lan bal.Kajaba iku, kanthi permukaan sing konsisten lan tahan banting, sampeyan bisa nyuda resiko ciloko.Kanthi SportsGrass, sampeyan entuk sing paling apik ing donya: rasa alami ing ngisor sikil kaya muter ing suket nyata ditambah karo konsistensi lancar, daya tahan, lan keamanan sistem gambut sintetik premium.

The Superior Turf kanggo Soccer Fields

SportsGrass nduweni fitur infill lan flyout sing suda, bilah sing awet banget, instalasi sing mulus, lan rasa alami ing ngisor sikil kanggo lapangan bal-balan sing bakal diputer kanthi apik lan katon apik nganti pirang-pirang taun.

ht

hrt (1)

hrt (2)

hrt (3)

hrt (4)

hrt (5)

hrt (6)

hrt (7)

htbf (1)

htbf (2)

rth (1)

rth (2)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED