Weihai Deyuan Network Industry Co., Ltd. minangka perusahaan berpengalaman sing fokus ing perdagangan Rumput Ponggawa lan tanduran Ponggawa.

Utamane produk yaiku Landscaping Grass, Sports Grass, Artificial Hedge, Expandable willow trellis.Kantor pusat perusahaan impor lan ekspor kita dumunung ing Weihai Provinsi Shandong, China.WHDY duwe rong zona Pabrik Produksi koperasi utama.Salah sijine dumunung ing Provinsi Hebei.Sing liyane dumunung ing Provinsi Shandong.Kajaba iku, pabrik koperasi kita ing saindenging Jiangsu, Guangdong, Hunan lan provinsi liyane.

maca liyane