Bal-balan Lapangan Rumput Ponggawa For Sale, Sports Flooring Murah Bal-balan Ponggawa Grass

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Jeneng produk Suket SEPAKBOLA
Dhuwur 30/35/40/45/50mm
warna Field Green, Limon Green utawa minangka kabutuhan customer
Detx 7000-13000D
Backing pp+net+sbr
Gauge 5/8 inchi
Jahitan 165-300
Gulung dawa Biasane 25m
Gulung Jembar Biasane 4m utawa 2m
Fastness Warna 8-10 taun
Stabilitas UV WO M luwih saka 8000 jam

Suket tansah greener ing lumahing playing nalika sampeyan nginstal produk lapangan olahraga saka Turf Factory Direct.Pilihan produk gambut olahraga kita nawakake solusi biaya-efektif kanggo lapangan ukuran apa wae.

Kita spesialis ing fasilitas njero ruangan sing nampilake bal-balan, baseball, softball, lacrosse, bal-balan, lan akeh lapangan olahraga liyane.Lali pangopènan, karusakan, lan masalah cuaca ing permukaan suket alam.Kanthi gambut olahraga gawean, sampeyan bisa ngowahi fasilitas njero ruangan dadi swarga olahraga kabeh cuaca.

Turf olahraga kita teka ing dhuwur tumpukan 4-5cm, lan wernane tetep dadi lapangan sampeyan tansah ijo.Turf Factory Direct nawakake sawetara pilihan sing cocog karo anggaran apa wae.

Turf olahraga WHDY angel.Manufaktur sing awet ngidini panggunaan lapangan sabisa-bisa, tanpa kuwatir babagan menehi wektu pemulihan permukaan kaya sing ditindakake ing gambut alam.Tegese luwih akeh acara, luwih akeh game, lan luwih nyenengake.Produk rumput olahraga kita wis digunakake dening sekolah menengah, universitas, lan malah arena profesional ing saindenging jagad!

hrt (5) fgn

bdf

hrt (2)

hrt (6)

hrt (5)

rth (2)

rth (1)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: