Pagar Privasi Palsu sing Bisa Diperluas, Pagar Ivy Palsu Buatan Kanggo Dekorasi Omah, Panel Anggar

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

Godhong digawe saka bahan polietilen sing stabil UV supaya tahan sinar matahari & banyu lan ijo kabeh taun

Fitur

Layar pager ivy palsu sing bisa digedhekake iki digawe saka kayu nyata kanthi godhong tiruan sing realistis.

Apike kanggo nggunakake mung minangka hiasan tembok, layar pager, layar privasi, privasi hedges.block paling sinar UV, njaga sawetara privasi lan ngidini udhara liwat freely.Ora preduli kanggo njero ruangan utawa ruangan nggunakake kabeh apik.

Layar pagar godhong palsu sing bisa digedhekake disesuaikan banget, Pager sing bisa ditambahake ngidini sampeyan nyetel dawa miturut dimensi sing dikarepake, supaya sampeyan bisa mutusake privasi miturut ukuran pager kisi.

Mung butuh sawetara menit kanggo nginstal kanthi ikatan zip.Resik dening siram banyu, kabeh iku super prasaja

Detail Produk

Tipe Produk: Layar Privasi

Bahan utama: Polyethylene

Spesifikasi

Jinis produk Anggar
Potongan Klebu N/A
Desain Pagar hiasan;Kaca ngarep
warna Ijo
Materi Utama kayu
Spesies Kayu Willow
Tahan Cuaca ya wis
Tahan banyu ya wis
Tahan UV ya wis
Tahan noda ya wis
Tahan korosi ya wis
Perawatan produk Cuci nganggo selang
Supplier Intended lan Approved Gunakake Panggunaan omah
Jinis Instalasi Sampeyan kudu ditempelake menyang pager utawa tembok

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: