Tanduran Gantung Palsu Tiruan Tahan UV Outdoor Pakis Rumput Laut Keriting

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Babagan item iki

Ora perlu TRIM lan WATERING etc MAINTENANCE.
【UV Resistant】Tetanduran gantung gawean sing tahan UV lan REALISTIS VIVID, bisa dilebokake ing ngendi wae cuaca panas/dingin mateni akeh kembang seger lan tansah sregep lan urip karo sampeyan.
【Material】: tanduran gantung gawean yaiku Godhong lan kembang sing digawe saka plastik, batang sing digawe saka plastik lan kawat wesi.
【Tetanduran gantung buatan minangka ruang lingkup aplikasi】: Tanduran gantung palsu bisa diselehake ing njaba ruangan, ing teras ngarep, latar mburi, halaman ngarep, kebon, loteng, jendela, kantor, lsp, tahan UV lan ora bakal luntur.

Outdoor UV Resistant Artificial Fake Hanging Plants Curly Seaweed Ferns Outdoor UV Resistant Artificial Fake Hanging Plants Curly Seaweed Ferns Outdoor UV Resistant Artificial Fake Hanging Plants Curly Seaweed Ferns Outdoor UV Resistant Artificial Fake Hanging Plants Curly Seaweed Ferns Outdoor UV Resistant Artificial Fake Hanging Plants Curly Seaweed Ferns Outdoor UV Resistant Artificial Fake Hanging Plants Curly Seaweed Ferns Outdoor UV Resistant Artificial Fake Hanging Plants Curly Seaweed Ferns Outdoor UV Resistant Artificial Fake Hanging Plants Curly Seaweed Ferns Outdoor UV Resistant Artificial Fake Hanging Plants Curly Seaweed Ferns


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED