Outdoor Mini Golf Karpet Ponggawa Golf Grass Putting Green

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Apa sampeyan kudu nyelehake sayuran ijo kanggo lapangan golf miniatur, lapangan wolulas bolongan, utawa panggonan ijo dhewe ing latar mburi dhewe, ana macem-macem jinis sayuran ijo sing kasedhiya kanggo cocog karo kabutuhan sampeyan.Panggolekan sayuran ijo sawetara bagéan paling penting saka kabeh lapangan golf, ora ketompo carane gedhe utawa cilik iku uga.Ora kabeh gambut ijo digawe kanthi cara sing padha, mula Turf WHDY nggawa macem-macem gambut gawean sing bisa dipilih.

Sawetara gambut gawean kanggo nyelehake sayuran ijo sing lunyu, sing ngidini bal golf bisa luwih cepet.Tanduran ijo liyane duwe komposisi sing luwih kandel, sing bisa dadi tantangan kanggo pemain golf.Gumantung apa sing lagi looking for, sampeyan bisa nggunakake macem-macem jinis gambut Ponggawa kanggo nggawe mesthi tantangan kanggo pemain utawa mesthi luwih gampang.

Katrangan 15mm golf Ponggawa Grass Putting Green
Benang PE
dhuwur 15 mm
Gauge 3/16 inchi
Kapadhetan 63000
Backing PP + net + SBR Lateks
Njamin 5-8 taun

vmbv (1) vmbv (2) vmbv (3) vmbv (4) vmbv (5)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED