Aksesoris Instalasi

  • grass Sod Staple Stake Grass U-type Nail Steel Smooth Flat top Turf Nail

    suket Sod Staple Stake Grass U-jinis Nail Steel Gamelan Flat ndhuwur gambut Nail

    Detail Produk Nama Produk Staples sod Bentuk U Bahan kawat baja, kawat besi Permukaan elektro galvanis, galvanis dicelup panas, dilapisi pvc, dilapisi semprotan Tipe suqpre ndhuwur utawa ndhuwur bunder Diameter kawat 8-14 GA Sigle dawa sikil 4-8 Inci Panjang antarane loro Sikil 0.5-2Inch Fitur Bahan galvanis, tugas abot lan tahan karat U landhep kanthi ujung sing cetha, luwih apik kanggo ndandani Kain lanskap sing aman kanggo nyuda suket Pin mudhun pager pekarangan utawa pinggiran lanskap Tahan selang banyu ...
  • Lawn Seaming self adhesive tape Joining Artificial Grass tape

    Lawn Seaming self adhesive tape Gabungan Tape Grass Ponggawa

    Product Detail Lawn joint tape digawe saka kain Non-woven karo panas nyawiji adhesive lapisan ing sisih siji, lan nutupi karo film PE putih.Iki digunakake kanthi wiyar magepokan karo suket Ponggawa, tape jahitan sampurna kanggo gabung karo rong potong gambut Ponggawa bebarengan.Ukuran Biasa lebar 15cm, 21cm, 30cm Dawane biasa: 10m, 15m, 20m, 50m, 100m.Ukuran khusus kasedhiya ing panyuwunan.Fitur 1. Gampang Digunakake - tape jahitan suket khusus digunakake kanggo nggabungake rong potongan tur ...
  • grass prevention Black and Green PP woven fabric weed mat

    Nyegah suket Black lan Green PP tenunan kain suket Mat

    Detail Produk Keset Gulma / Tutup lemah Bobot 70g/m2-300g/m2 Jembar 0.4m-6m.Dawane 50m, 100m, 200m utawa minangka panyuwunan sampeyan.Tingkat iyub-iyub 30% -95%;Werna Ireng, Ijo, Putih utawa Minangka panyuwunan Material 100% Polypropylene UV Minangka panyuwunan sampeyan Katentuan Pembayaran T / T, L / C Packing 100m2 / roll kanthi inti kertas ing njero lan tas poli ing njaba Kauntungan 1. Kuwat lan Awet, anti korupsi, Nyegah saka hama serangga.2. Air-ventilasi, UV-proteksi lan anti-cuaca.3. Ora mengaruhi ...