Vines Palsu Ivy Palsu Godhong Ivy Ponggawa kanggo Hiasan Tembok

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Babagan item iki

Bahan saka wit anggur ijo: Godhong ivy palsu digawe saka sutra lan gagang digawe saka plastik.Ana 24 untaian wit anggur ivy buatan.
Pangopènan wit anggur palsu: Garland ivy palsu tiruan iku evergreen, lan godhong sutra gantung sing kandhel lan ora gampang rusak utawa luntur.Godhong gantung palsu ora perlu diresiki saben dina.
Panggunaan garland ivy: Tanduran gantung buatan kanthi lampu strip LED bisa digunakake kanggo dekorasi tembok kawinan, anggur buatan kanggo kamar turu, anggur tembok kanggo dekorasi kamar, godhong palsu kanggo latar mburi kebon ijo, pesta, set swing, dekorasi alas sing terpesona, gampang dipasang. lan mbongkar.
Cathetan: Anggur ivy buatan dicelup lan diproses.Biasane godhong palsu mambu.Mangga sijine godhong palsu ing lingkungan ventilated sawise nampa, lan mambu bakal cepet dissipate.

artificial-leavesartificial-leaves.jpg1

90-1 Fake Vines Fake Ivy Leaves Artificial Ivy for Wall Decor 81-2 81


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED